Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@05:07:25 GMT

زریوار دریاچەای افسانەای در مریوان

تاریخ انتشار: ۱۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۹۵۷۶

زریوار دریاچەای افسانەای در مریوان

ایسنا/کردستان زریوار، دریاچەای افسانەای واقع در شهر زیبای مریوان کە هرسالە گردشگران بسیاری را بە سوی خود فرامی‌خواند.

شهرستان مریوان در فاصلە ۱۲۵ کیلومتری شمال غربی سنندج واقع شده‌ کە طبیعت بکر و سرسبز این شهرستان را بە یکی از مقصدهای گردشگری تبدیل کردە است.

در این گزارش قصد داریم شما را با یکی از مکان‌های طبیعی و زیبای کردستان آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زریوار دریاچەای در ۳ کیلومتری غرب مریوان است کە همە آن را دریاچەای افسانەای می‌دانند و افسانەهای بسیاری دربارە این دریاچە وجود دارد کە در نوع خود جالب و شنیدنی است.

زریوار از بزرگترین دریاچەهای آب شیرین کشور و یکی از معروفترین جاذبەهای گردشگری غرب کشور است.

این دریاچە کاملا خودجوش و آب آن از طریق چشمەهای جوشان کف دریا تامین می‌شود و بە یک اکوسیستم طبیعی برای انواع گیاهان و پرندگان تبدیل شدە است.

این دریاچە زیبا هرسالە میزبان تعداد زیادی از پرندگانی است کە بە دلیل شرایط مناسب و مساعد بە این دریاچە مهاجرت می‌کنند.

قرار گرفتن این دریاچە در میان کوەهای سرسبز و سربەفلک کشیدە و محصور شدە توسط نیزارها، تصویر زیبایی را در منطقە ایجاد کردە و موجب‌ شگفتی مسافرانی می‌شود کە بە این دیار سفر می‌کنند.

ماهیگیری در این دریاچە بسیار رونق دارد و یکی از غذاهایی کە با سفر بە این شهرستان می‌توانید میل کنید کباب ماهی‌های بسیار مشهوری است کە در رستوران‌های کنار دریاچە طبخ می‌شود.

این شهرستان بە دلیل مرزی بودن و همسایگی با منطقە اورامانات مورد هدف گردشگران داخلی و خارجی قرار گرفتە و هرسالە مسافران زیادی بە این دیار سفر می‌کنند.

این دریاچە زیبا یکی از میراث طبیعی ایران محسوب می‌شود کە در سال ۱۳٨۹ در فهرست میراث طبیعی ایران بە ثبت رسیدە است.

اگر قصد سفر بە کردستان را دارید، دیدن این دریاچە زیبا را در ریز برنامەهای سفر خود قرار دهید.

در سفر بە این شهرستان زیبا می‌توانید از قرآن تاریخی و موزە نگل، آبشار زیبای گویلە، غار کونا شم شم، دشت بیلو، پل تاریخی گاران، قلعە مریوان، ارتفاعات چهل‌چشمە دیدن کنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۹۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کرد: و بر اساس وظیفه ذاتی نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی انجام چهار فقره تبصره ذیل ماده ۵۵ به مساحت تقریبی ۷۰۰ متر مربع از ید متجاوزین خارج و اعاده به وضع سابق گردید این ماموریت با حضور سرجنگلبان و نیرو‌های یگان حفاظت منابع طبیعی واحد بابلکنار و نیرو‌های حفاظت شرکت آذرود انجام شد.

هموطنان می‌توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در فروردین ماه سال جاری رفع تصرف شد 
  • سهمیه آرد نانوایی های تالش افزایش یابد
  • برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی در شهرستان دهلران
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • یک حلقه چاه آب غیر مجاز در تنگستان پلمب شد
  • خسارات سیلاب های فصلی جنوب کرمان باطرح های آبخیزداری کاهش یافت
  • راهنمای انتخاب بهترین عطر و خوشبوکننده هوا با مستر مدیت
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بابلکنار شهرستان بابل
  • حفاظت و حراست از اراضی ملی اولویت دستگاه‌های متولی باشد
  • رتبه نخست شهرستان گرمسار در طرح زراعت چوب